Μενού
  • Α-
  • Α+

Απαντήσεις στα όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για τον ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του την Τετάρτη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «αθλιότητα» και στέλνοντας το μήνυμα ότι «εμείς το γάντι του διχασμού δεν θα το σηκώσουμε».

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Βερναρδάκης: Ατόπημα η Νίκη Κεραμέως Πισπιρίγκου της Παιδείας - Αν έλεγα ότι ήταν η Μήδεια...

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι «ήρθε να επωφεληθεί μια άθλια επίθεση στον Real και προχώρησε σε μια πρωτοφανή αθλιότητα να συνδέσει την εμπρηστική επίθεση με την αντιπαράθεση στη Βουλή για τα θέματα της παιδείας και να αφήσει αισχρά υπονοούμενα για τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Όπως ανέφερε, μάλιστα, εκφράζοντας όλη την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «το γάντι του διχασμού που μας πέταξε ο κ. Μητσοτάκης εμείς δεν πρόκειται να το σηκώσουμε. Στον στόχο του διχασμού που θέλει να παρασύρει και την κοινωνία εμείς θα προτάξουμε τον στόχο της ενότητας έναντι στον ίδιο και την πολιτική του». «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα, την πολιτική ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα», κατέληξε στην αναφορά του αυτή ο Αλέξης Τσίπρας με αναφορά στα όσα έλεγε στο παρελθόν ο Ηλίας Ηλιού από το βήμα της Βουλής.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε πάντως απαράδεκτη και καταδικαστέα τη δήλωση του Χριστόφορου Βερναρδάκη για τη Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας ότι δεν εκφράζει τον ίδιο και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη. «Έπρεπε να παρέμβει ο πρωθυπουργός με όρους χαμαιτυπίου και να αποκαλεί τσογλάνια τους πολιτικούς του αντιπάλους; Είναι αυτό πολιτικό ήθος; Είναι το απώτατο όριο τοξικότητας».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA