Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η αγαπητή κυρία Μενδώνη χειρίστηκε το θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα, χωρίς ευχολόγια αλλά με μέθοδο κατόρθωσε και το επικαιροποίησε, βάζοντάς το σε κάποιο δρόμο με θετικό μέλλον», είπε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Σταύρος Ξαρχάκος, κατά τη διάρκεια της τιμητικής συναυλίας που έλαβε χώρα στο Περιστέρι παρουσία μάλιστα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και το Γενικού Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα οι οποίοι μίλησαν με τα πιο ζεστά λόγια για τον ίδιο. 

Διαβάστε ακόμη: Φυσικό αέριο: Ετσι θα τρέξει το ελληνικό σχέδιο σε περίπτωση πλήρους διακοπής από τη Ρωσία - Ενημέρωση Μητσοτάκη

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε προβολή βίντεο με τη ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου, ομιλίες από τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, τους δημοσιογράφους Γιώργο Τσάμπα και Γιώργο Λιάνη, τον γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα καθώς και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Σε σύντομη ομιλία του ο Σταύρος Ξαρχάκος ευχαρίστησε για την εκδήλωση την οποία την δέχθηκε με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων από τον καλλιτεχνικό κόσμο.Μετά τις ομιλίες ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα - συναυλία με τους: Ελένη Βιτάλη, Χρήστο Θηβαίο, Κώστα Μακεδόνα, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Νταλάρα και τη σύζυγο του Σταύρου Ξαρχάκου, Ηρώ Σαΐα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA