Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρώην πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως θα συμπορευτεί πολιτικά με την Εθνική Συμφωνία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν», ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξηγώντας την απόφασή της.

Διαβάστε ακόμη: Οικονόμου: Στη ΔΕΘ οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για μέτρα στήριξης και Fuel Pass 3

Η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές φορές αντιδράσεις με τις απόψεις της, σημειώνει με μήνυμα στην ανάρτησή της: «Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/reel/Cg0XeqrIPmA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA