Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα πρόσφατα γεγονότα με τους 38 πρόσφυγες στον Έβρο σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, τονίζοντας πως Τουρκία και Ελλάδα «παίζουν ένα άθλιο κρυφτούλι». Συγκεκριμένα, το Κομμουνιστικό Κόμμα Έλλάδας υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του πως «η φρίκη που έζησαν δεκάδες πρόσφυγες στον Έβρο, η απώλεια της ζωής ενός ακόμα μικρού παιδιού, όπως και το άθλιο "κρυφτούλι" της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης για τη διάσωση των κατατρεγμένων ανθρώπων, αποκαλύπτει για πολλοστή φορά τη χρεοκοπία της επικίνδυνης συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, συνολικά της πολιτικής της ΕΕ στο προσφυγικό την οποία η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα αφήνουν στο απυρόβλητο». 

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ για Εβρο: Συνεχίζεται ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ

Νωρίτερα, εξέδωσε ανακοίνωση και το ΠΑΣΟΚ, όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως προτίθεται να φέρει το περιστατικό προς κοινοβουλευτικό έλεγχο, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «συνεχίζεται ο ακροδεξιός κατήφορος για τη Νέα Δημοκρατία». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA