ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17/08/2022 18:51

Νέα Δημοκρατία: Τι απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες στον Εβρο

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, ο Τάσος Γαϊτάνης σημείωσε πως «η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για σημείο εντός της ελληνικής επικράτειας. Τότε οι ελληνικές Αρχές έστειλαν σήμα στην Τουρκία για να παρέμβει»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νέα Δημοκρατία: Τι απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες στον Εβρο
Νέα Δημοκρατία: Τι απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες στον Εβρο
Ανάγνωση:

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα ανθρωπισμού από εκείνους που δημιούργησαν το κολαστήριο στην Μόρια», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για τους 38 μετανάστες στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, ο Τάσος Γαϊτάνης σημείωσε πως «η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για σημείο εντός της ελληνικής επικράτειας. Τότε οι ελληνικές Αρχές έστειλαν σήμα στην Τουρκία για να παρέμβει». Μάλιστα, ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε τις μαρτυρίες των μεταναστών που «καίνε» την Τουρκία, λέγοντας πως «οι ίδιοι οι μετανάστες στις καταθέσεις τους δήλωσαν ότι η τουρκική στρατοχωροφυλακή τους απώθησε να μετακινηθούν εντός της ελληνικής επικράτειας» και παράλληλα εξήγησε πως «η Τουρκία εργαλειοποιεί το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα για να δημιουργήσει προβλήματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει γίνει καμία καταγγελία εις βάρος της Τουρκίας για το γεγονός αυτό» και υπενθύμισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ακολουθούσε μία πολιτική «ανοιχτών συνόρων», με τα γνωστά αποτελέσματα που γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΒΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ