Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα Τετάρτη (24/8) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου πραγματοποιήθηκε η ακρόαση του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλούνται πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο κ. Δεμίρης ερωτήθηκε από μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για το εάν παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, πέραν των Νίκου Ανδρουλάκη και Θανάση Κουκάκη, εκείνος απάντησε: «Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, a priori κανείς δεν εξαιρείται…».

Η αναφορά του αυτή έφερε αναστάτωση στη συνεδρίαση με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για ανακοίνωση-ομολογία του κ. Δεμίρη πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Οι ίδιες πληροφορίες από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης ανέφεραν πως σε απανωτές ερωτήσεις τους ο Θεμιστοκλής Δεμίρης δεν προχώρησε σε καμία διευκρίνιση ή διάψευση.

Γιώργος Κατρούγκαλος για την ακρόαση του Θεμιστοκλή Δεμίρη

Δήλωση για την ακρόαση του Θεμιστοκλή Δεμίρη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Συνεχίζεται η επιχείρηση συγκάλυψης από ΝΔ για υποκλοπές. Παίζουν καθυστερήσεις με τη Θεσμών κ ενώ είχαν πει την Τετάρτη, σήμερα ζήτησαν να πάει αργότερα, για να καταθέσει η ΝΔ τις προτάσεις της. Επιβεβαιώθηκε αυτό που γνώριζε ο ελληνικός λαός ότι παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι και πως η σήψη που έχει επιβάλλει το καθεστώς Μητσοτάκη μας έχει κάνει διεθνώς ρεζίλι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA