Με τη φράση «Προσοχή! Το παρακάτω βίντεο μπορεί να μην παρακολουθείται μόνο από εσάς» ξεκινά βίντεο που ανήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσων της ΕΥΠ, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Ετσι, λίγο πριν από τη σύγκρουση στη Βουλή, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήκωσε το γάντι απέναντι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Διαβάστε ακόμη: Νίκος Ανδρουλάκης: Να πει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί με παρακολουθούσε η ΕΥΠ
«Υποκλέπτω: Κλέβω, υφαρπάζω ή αποσπώ κάτι από κάποιον με δόλιο τρόπο. Συγκενικές λέξεις: Παρακολουθώ» αναφέρεται στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και στη συνέχεια παρατίθενται επίμαχες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και διαψεύσεις τους στην πορεία προς το «Μαξίμου-Gate».
«Παρακολουθείτε ακόμα;» γράφει με νόημα ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.