ΠΟΛΙΤΙΚΗ
01/09/2022 09:53

Γιάννης Οικονόμου: Αλλαγές γραμματέων στα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη

Αλλαγές ανακοινώθηκαν στα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου - Ζώρας και Καραμαλάκης στη θέση των Δημητρόπουλου και Τσουβάλα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γιάννης Οικονόμου: Αλλαγές γραμματέων στα υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Δύο αλλαγές Γενικών Γραμματέων Υπουργείων ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ανακοινώνονται δύο αλλαγές Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, σε θέσεις που κλείνει επιτυχώς ένας κύκλος υπηρεσίας.

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας. Τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αναλαμβάνει ο Στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης».

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ