Μενού
  • Α-
  • Α+

«Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ. «Αν όχι εμείς, ποιοι; Κανείς άλλος δεν έχει εκφραστεί για πρόταση διακυβέρνησης. Δεν είναι αλαζονικό. Το δίλημμα Μητσοτάκης – Τσίπρας είναι δίλημμα που καταλαβαίνει κανείς. Πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος», υπογράμμισε, βάζοντας ξεκάθαρα το δίλημμα για τις κάλπες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε και στο ερώτημα αν θα πήγαινε σε εκλογική συνεργασία με τον Κυριάκο Βελόπουλο. 

«Δεν είμαστε κοντά στον κ. Βελόπουλο. Καθόλου κοντά» απάντησε σε σχετική ερώτηση, με αφορμή τα σενάρια για μετεκλογικές συνεργασίες. «Γι’ αυτό θέλουμε αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη» εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αυτό δεν σημαίνει μονοκομματική κυβέρνηση, θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο. Ο ελληνικός λαός θα επιλέξει. Ίσως αναγκαστούμε να διερευνήσουμε συνεργασίες μετά τη δεύτερη κάλπη. Εξηγώ όμως ποιο είναι το επίδικο. Θέλουμε μία δεύτερη εντολή προόδου. Μας ξέρει ο κόσμος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA