Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, που διχάζει με τις απόψεις της, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τονίζοντας ότι θα είναι έτοιμοι για τις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη του 2023. «Θα προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι στις εκλογές», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Στο ερώτημα, μάλιστα, αν πρόκειται για το δικό του κόμμα (σ.σ.: Εθνική Συμφωνία), απάντησε: «Είναι το δικό μας κόμμα, στο οποίο η κυρία Λατινοπούλου θα είναι αντιπρόεδρος». 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ότι: «είναι βαλλόμενη πανταχόθεν, Αξίζει συγχαρητήρια για το θάρρος της. Η πρωθιέρεια του αγώνα ενάντια στην πολιτική ορθότητα» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι χυδαίοι και ανάγωγοι».

Αναφέρθηκε όμως και στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, λέγοντας ότι το μωρό τους αναμένεται να γεννηθεί στις 28 Οκτωβρίου. «Θα της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, της Αντωνίας», είπε ο ίδιος και έστειλε το μήνυμα: «Περιμένουμε με την Ελένη το πρώτο μας παιδί. Υπάρχουν φορές που έχεις κάνει ό,τι μπορείς αλλά δεν το έχεις πετύχει. Εχεις συνηθίσει να κάνεις το τεστ, αυτό να βγαίνει αρνητικό. Να δίνεις ένα φιλί στον άνθρωπό σου, να του λες σ' αγαπώ, πάμε, προχωράμε, θα τα καταφέρουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA