«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος, επιμένοντας στην εθνικιστική ρητορική, τουιτάρει για την άλωση της Τριπολιτσάς που έλαβε χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, ανήμερα της επετείου της.
«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Σφαγή της Τριπολιτσάς, που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, στην οποία δολοφονήθηκαν βάναυσα χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι». Ο Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνεχίζει να εξαπολύει επιθέσεις κατά της Ελλάδας.
- Η πρωταγωνίστρια του The Office διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τελικού σταδίου: «Είναι αργά για χημειοθεραπεία»
- Κατάρρευση οροφής στο Βενιζέλειο: «Παιδιά, χαλαρώστε», ανήρτησε ο Γεωργιάδης- Απάντησαν οι εργαζόμενοι
- Στο νοσοκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Έπεσε με το ποδήλατο
- «Η διάθεσή μου τελευταία:»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δαμάζει τα κύματα πάνω στη σανίδα της - Το βίντεο που ανέβασε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.