Την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα ολοένα και κλιμακώνεται, η Αθήνα δείχνει πως βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής και είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Χαρακτηριστικό είναι πως χθες, Πέμπτη (29/9), το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου και συζητήθηκαν οι προκλήσεις της Τουρκίας και του προέδρου της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και ο υπουργός Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Είναι γεγονός ότι εν μέσω της έντασης που συντηρεί η Αγκυρα, τόσο με τις προκλητικές της ενέργειες όσο και με την επιθετική ρητορική της, η Αθήνα βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση, επιλέγοντας να απαντά στην Τουρκία με ψυχραιμία και όταν πρέπει.
- Ξέχασαν γυναίκα κλειδωμένη στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ - Δεν έχει λάβει ακόμα τα φάρμακα
- Σαρώνουν τη χώρα τα μελτέμια: Δεκαπενταύγουστος με πτώση θερμοκρασίας και red code στη μισή Ελλάδα για πυρκαγιές
- «Γοργόνα level 2» στα Κουφονήσια: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει τα διάφανα νερά
- Παγωμένες μπίρες και άφθονη τυρόπιτα: Ο Μπόρις Τζόνσον ζει ξανά το ελληνικό καλοκαίρι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.