Θλίψη σκόρπισε τόσο στον αθλητικό όσο και στον πολιτικό κόσμο ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον αγώνα που έδωσε με έναν σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut. Έτσι, η προγραμματισμένη γι' αυτό το Σαββατοκύριακο συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλεται για το επόμενο, όπως ενημερώθηκαν τα μέλη του Οργάνου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Λόγω της οδυνηρής απώλειας του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναβάλλεται για το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου».
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.