Μενού
polakis
Παύλος Πολάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Πολάκης μέσα από το αγαπημένο του Twitter, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, έκανε το πρώτο επιθετικό «τιτίβισμα» κατά του, πλέον, πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση και μέσα στο επόμενο 48ωρο με διαδοχικές αναρτήσεις «πήρε το παιχνίδι πάνω του». Κάθε tweet που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε χιλιάδες reactions με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να (όπως συμβαίνει συνήθως) να ξεκινούν μια ακόμα «Πολακειάδα» όπου είτε θα τον αποθέωναν για την σκληρή αντιπολίτευση που κάνει, είτε θα τον κατακεραύνωναν.

Στο πρώτο τιτίβισμα ο Π. Πολάκης έγραφε «Πάτσης, εισπρακτικό κοράκι». Χαμός στα σχόλια. Στο δεύτερο έκανε λόγο για «σκαστή παρανομία». «Κόλαση» στα reactions. Στο τρίτο έγραψε για τον Πάτση πως «αν έκαναν παρέλαση τα λαμόγια θα ήταν σημαιοφόρος» και έγινε viral. Στο τέταρτο (το οποίο αργότερα χαρακτήρισε «χαριστική βολή») ο Παύλος Πολάκης ένιωσε «ποιητής» στην τοποθεσία twitter και έγραψε «μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά, πέσανε πάνω στον κρατικό μπεζαχτά».

Στο τελευταίο tweet (μέχρι το επόμενο, δηλαδή), ο Πολάκης σαν άλλος «οσκαρικός ηθοποιός» ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τόνισε πως η αντιπολίτευση γίνεται μόνο (με κεφαλαία για να το τονίσει προφανώς) με «στοιχεία, αποδείξεις, σκληρά και αποφασιστικά». Όπως ήταν φυσικό η λέξη #Πολάκης τρένταρε με πάνω από 1500 τιτιβίσματα μέσα σε λίγες ώρες με κάποια από αυτά να είναι πραγματικά «διαμάντια», αφήνοντας πίσω του ακόμα και τον... «Σασμό» ή το «GNTM» που συνήθως «παίζουν» χωρίς αντίπαλο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA