Μενού
  • Α-
  • Α+

Σταματημό δεν έχουν οι ακραίες προκλήσεις της Αγκυρας προς τη χώρα μας με την τουρκική προεδρία να αναρτά ένα άκρως προκλητικό βίντεο με αφορμή τη «Γιορτή της Δημοκρατίας» που εορτάστηκε χθες Σάββατο (29/10) στη γειτονική χώρα. Στο πρωτοφανής χυδαιότητας τρισδιάστατο βίντεο ακούγονται απίστευτες εκφράσεις. Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, επισημαίνεται ανάμεσα στα άλλα ότι «Το Αιγαίο είναι δικό μας. Στη Μεσόγειο υπάρχουμε εμείς» και πως «τη Γαλάζια Πατρίδα τη χαράξαμε στις θάλασσές μας».

«Ήμασταν ένας δικέφαλος αετός, ανοίξαμε τα φτερά μας στην ιστορία, Ριζώσαμε και γίναμε πλάτανος σε τρεις ηπείρους και σε επτά κλίματα. Στον αέρα είμαστε οι αετοί που φοβίζουν τον εχθρό. Χαράξαμε στις θάλασσες μας τη Γαλάζια Πατρίδα. Το Αιγαίο είναι δικό μας. Στη Μεσόγειο υπάρχουμε εμείς. Στη Μαύρη θάλασσα κυματίζει η περήφανη σημαία μας. Xαίρε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που μας οδηγείς στον Αιώνα της Τουρκίας. Χαίρε αιώνα της Τουρκίας» ακούγεται χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA