Μενού
nea-dimokratia
Νέα Δημοκρατία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συνέντευξη του δικηγόρου του Κώστα Βαξεβάνη κι επικεφαλής του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μαντζουράνη, ο οποίος είπε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, παρά μόνο μαρτυρίες αναφορικά με τη λίστα που δημοσίευσε η εφημερίδα Documento. «Τη λάσπη, την τοξικότητα και τον διχασμό που αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ως σωσίβιο τα πληρώσαμε ήδη πολύ ακριβά» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το "έργο" ξεκίνησε με δημοσιεύματα σε δόσεις για «λίστες» παρακολουθήσεων, κατηγορώντας μάλιστα τον πρωθυπουργό, χωρίς κανένα στοιχείο και αναφορά σε δύο ανώνυμες "πηγές". Συνεχίστηκε με τον κ. Βαξεβάνη να καλείται από τον Εισαγγελέα και να μην καταθέτει κανένα απολύτως στοιχείο. Τώρα ήρθε και ο συνήγορος του κ. Βαξεβάνη, κ. Μαντζουράνης, να ζητήσει, παραδεχόμενος την έλλειψη οποιουδήποτε στοιχείου, την κλήση προστατευόμενων μαρτύρων. 

Το "έργο" το έχουμε ξαναδεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να υιοθετήσει τις "αποκαλύψεις" Χίου-Βαξεβάνη «πόνταρε» σε επανάληψη της Νοβάρτις όταν με κουκουλοφόρους, "κρέμασε στα μανταλάκια" 10 πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδειχθεί τελικά ύστερα από εξονυχιστική έρευνα της Δικαιοσύνης, ότι τίποτα, από όσα είπαν δεν ίσχυε. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η Iστορία δεν θα επαναληφθεί ούτε καν ως φάρσα! Γιατί τη λάσπη, την τοξικότητα και τον διχασμό που αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ως σωσίβιο τα πληρώσαμε ήδη πολύ ακριβά!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA