Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ένταξη της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει νέα κόντρα ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του ανέφερε ότι «εταιρεία με 4.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους 9 εκατ. ευρώ». «Γεια σου ρε Άδωνη, γεια σου ρε Παπαθανάση με τον Αναπτυξιακό σας!!!! «Άλλος με τη βάρκα μας» το καταντήσατε!!!! Πάλι εταιρεία με 4 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα  ύψους ΕΝΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!! («γνωστού παρουσιαστή» λέει, εγώ σήμερα τον έμαθα, δεν βλέπω εδώ και χρόνια ούτε ως ζάπινγκ τα υποπροϊόντα  των λάιφ σταιλ εκπομπών)» έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Γεια σου ρε Αδωνη ,γεια σου ρε Παπαθαναση με τον Αναπτυξιακό σας!!!! «Άλλος με τη βάρκα μας» το καταντήσατε!!!! Πάλι...

Posted by Παυλος Πολακης on Friday, November 18, 2022

Αδωνις Γεωργιάδης: «Εγινε ρεζίλι ο Παύλος»

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να απαντά στον κ. Πολάκη τονίζοντας ότι «το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας "BARKINGWELL PROGRESS" υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου». «Ως προς τις νέες κατηγορίες του Πολάκη κατά του κ. Κοκλώνη, τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής: Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «BARKINGWELL PROGRESS» υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 ν.4399/2016 (Ε’ κύκλος), τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου. Η ενίσχυση του εν λόγω επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται σε ύψος περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσει 20 νεες θέσεις εργασίας.Η καταβολή της επιχορήγησης εξαρτάται από την υλοποίηση της. Οι όροι και οι προϋποθέσεις (νεοσύστατη εταιρία, χαμηλό μετοχικό κεφάλαιο κλπ) που αναφέρει η καταγγελία, είναι όπως ακριβώς προβλεπόταν στον Νόμο του Σύριζα, τον οποίο και έχει ψηφίσει ο ίδιος ο κ. Πολάκης. Με το νέο νόμο μας αυτά έχουν αφαιρεθεί. Κοινώς έγινε ρεζίλι ο Παύλος!» έγραψε στο Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Γεωργιάδης σε Καραμέρο: «Κάποια άλλη απορία;»

«Μπρα ντε φερ» υπήρξε και μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, και του δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου με αφορμή την επιχορήγηση της εταιρείας «Barkingwell Progress» με δύο εκατομμύρια ευρώ. ο δημοσιογράφος, δημοσιεύοντας δύο προηγούμενα ποστ του Υπουργού Ανάπτυξης, σχολιάζει το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει ότι η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη θα επιδοτηθεί με 2 εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση. «Αν δεν έχουν χακάρει τον λογαριασμό του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο ίδιος μας ενημερώνει ότι ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης (η εταιρία του “Barkingwell Progress”) θα επιδοτηθεί με 2 εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», έγραψε στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε κάνοντας λόγο για «νόμιμη αίτηση» του γνωστού παρουσιαστή, «βάσει νόμου του ΣΥΡΙΖΑ». «Μάλιστα κύριε Καραμέρε. Εκανε νόμιμη αίτηση βάσει του νόμου Σύριζα πληροί όλες τις προϋποθέσεις αυτού του νόμου. Αρα η απόρριψη του θα ήταν παράνομη και εμείς αλλάξαμε το νόμο μεν και βάλαμε ασφαλιστικές δικλείδες αλλά αυτός πρόλαβε να πάει με τον δικό σας νόμο. Κάποια άλλη απορία», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Νίκος Κοκλώνης: «Αντί να ακούω μπράβο, τα ακούω κιόλας»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τους Twitterάδες, με τον Νίκο Κοκλώνη να γίνεται αποδέκτης διάφορων σχολίων. «Νίκος Κοκλωνης, πτωχευμένος, κατατρεγμένος και με 4.000 κεφάλαιο σε μονοπρόσωπη εταιρεία πήρε 9 εκατομμύρια στον αναπτυξιακό, ποιος είπε ότι δεν βοηθάει η ΝΔ τους νέους επιχειρηματίες;» έγραψε χρήστης του Twitter με τον παρουσιαστή του J2US να απαντά: «Να ζητήσεις συγνώμη γιατί 4000 είναι το αρχικό κεφάλαιο για την ίδρυση της ικε .Θα ακολουθήσουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τις εργασίες .Και όχι με δανεισμό. Δεν καταλαβαίνω αντί να ακούω μπράβο που στην Ελλάδα θα γίνει αυτή η επένδυση και όχι έξω. Τα ακούω κιόλας».