Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μήνυμα στην Ελλάδα και τις χώρες που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία κάνει λόγο η φιλοκυβερνητική «Milliyet», λίγες ώρες μετά την εντολή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για νυχτερινή αεροπορική επιδρομή σε Συρία και Ιράκ. «Η αεροπορική επιχείρηση είναι επίσης ένα μήνυμα προς την Ελλάδα: Δεν είναι άσκηση, είναι γεγονός», αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα. Η «Milliyet» φιλοξενεί δηλώσεις του Αμπντουλάχ Αγάρ, ειδικού αναλυτή σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, ο οποίος κάνει λόγο για «ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα προς χώρες όπως η Ελλάδα, που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το βίντεο με τη στιγμή που ο Ερντογάν δίνει εντολή στον Χουλουσί Ακάρ για επίθεση, ως αντίποινα για την τρομοκρατική ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη Κυριακή 13η Νοεμβρίου. Στο βίντεο, ο υπουργός Αμυνας δείχνει στον Τούρκο πρόεδρο χάρτη με τις περιοχές που θα γίνει η στρατιωτική επιχείρηση. Ωστόσο, στο βίντεο ο χάρτης εμφανίζεται «θολός» για να μην φαίνονται τα σημεία.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μάλιστα, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σε πανηγυρικό τόνο δίνουν φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος υπογράφει τη διαταγή για το «σφυροκόπημα» κουρδικών στόχων στα βόρεια τμήματα του Ιράκ και της Συρίας. Το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας από την πλευρά του δήλωσε σήμερα ότι 89 στόχοι, περιλαμβανομένων καταφυγίων και αποθηκών πυρομαχικών, καταστράφηκαν σε αεροπορικές επιδρομές εναντίον βάσεων των Κούρδων μαχητών στο βόρειο Ιράκ και στη βόρεια Συρία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA