Μενού
  • Α-
  • Α+

Περιπέτεια για τους επιβάτες της πτήσης Μπαχρέιν -  Αθήνα λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών. Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με την ελληνική αντιπροσωπεία που επέστρεφε από Σαουδική Αραβία ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 13:15. Η κακοκαιρία Aριελ, όμως, είχε… άλλα σχέδια. Η έντονη βροχόπτωση και οι άνεμοι ανάγκασαν τον πιλότο να κάνει τρεις κύκλους πάνω από τον αττικό ουρανό, χωρίς ωστόσο η απόπειρα προσγείωσης που επιχείρησε να έχει αποτέλεσμα.  

Διαβάστε ακόμη: Γεωργιάδης για πληθωρισμό: Τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο

Το αεροσκάφος συνέχισε την πτήση και προσγειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται ότι θα κατευθυνθούν και άλλα αεροπλάνα που έχουν ως προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας βρισκόταν από τις αρχές της εβδομάδας στο Ριάντ, καλεσμένος του πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργού Τουρισμού της χώρας Ahmed Al Khateeb, προκειμένου να έρθει σε επαφές με leaders της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ταξιδιωτών και Τουρισμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA