Η ανεξάρτητη βουλευτής που είχε αποχωρήσει τον Μάρτιο του 2022 από το ΜέΡΑ25, Αγγελική Αδαμοπούλου, μπήκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Οπως αναφέρει σε μήνυμά του στο Facebook ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η κυρία Αδαμοπούλου αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί του και «στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μία ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή».
«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στο Facebook δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία κάνει χειραψία με την κυρία Αδαμοπούλου.
Υπενθυμίζεται πως η Αγγελική Αδαμοπούλου είχε αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25 τον Μάρτιο του 2022 κάνοντας λόγο για σταδιακή αλλαγή νοοτροπίας στο κόμμα, με αποτέλεσμα να εμφανίζει πλέον ελλείμματα δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ισότητας, διαφάνειας. Το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του είχε υποστηρίξει πως η κυρία Αδαμοπούλου είχε από καιρό διαφοροποιηθεί με τη γραμμή του κόμματος και ήθελε να επιβάλλει τις δικές της απόψεις.
- Αμερικανικοί κινητήρες στα τουρκικά ΚΑΑΝ; Το deal των 700 εκατ. που βάζει «φωτιά» στο Κογκρέσο
- Τέλος η Φαίη Σκορδά και το Buongiorno από το Mega - Τι συνέβη πριν το διαζύγιο «βόμβα»
- Κουφονήσια: Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης – Κατέρρευσε στο δωμάτιο με τον σύντροφό της
- Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο Μουσταφά Φαλ: Στα πράσινα για τα επόμενα 3 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.