Μενού
anna-euthumiou
Αννα Ευθυμίου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Δεν έχω καμία σύμβαση με το Δημόσιο, ούτε μετέχω σε καμία εταιρεία του δημοσίου με καμία ιδιότητα» δηλώνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα Ευθυμίου, μετά την καταγγελία του Παύλου Πολάκη πως έκανε «δουλειές με το Δημόσιο». Η κυρία Ευθυμίου χαρακτηρίζει ανυπόστατους τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία». 

«Η σχέση μου με τον ΕΦΚΑ χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ’ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες, χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους», είπε η βουλευτής της ΝΔ στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για παλιές υποθέσεις, όπως ανέφερε, που της ανατέθηκαν πρωτοδίκως, πριν καν εκλεγεί βουλευτής, και ολοκληρώθηκαν σε δεύτερο βαθμό. Μάλιστα, είπε ότι θα παραθέσει, όσα αναφέρει, με κάθε λεπτομέρεια.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook πως «η βουλευτής Θεσσαλονίκης Αννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι αυτή το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672 ευρώ. "Αβλεψία" κι εδώ των συνεργατών; Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000 ευρώ από παράνομη παροχή υπηρεσιών; Ή ήταν τόσο "αμελητέο" το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να "τσιμπήσει" ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;».

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ….Από Σφακια (φωτο 1) η ανάρτηση αυτή …γιατί ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ειναι ΠΑΝΤΟΥ!! Όπως...

Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, January 7, 2023