Μενού
paola
@_paola_foka
  • Α-
  • Α+

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει για την απόφαση Πλεύρη να επιβάλει πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον στο οποίο τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, καθώς ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει μέσα στο μαγαζί, κάτι που έχει απαγορευτεί ρητά βάσει νόμου. Κι αν στην περίπτωση του Μπισμπίκη, το μαγαζί δεν ήταν υπόλογο γιατί δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να έχει έναν ελεγκτή για κάθε θαμώνα από τα 1.000 άτομα που χωρά η σάλα, στην περίπτωση της Πάολα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια διακρίνεται σε βίντεο που ανάρτησε θαμώνας από το Fever όπου εμφανίζεται, να κρατά αναμμένο τσιγάρο πάνω στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε στο OPEN (σ.σ.: στο 17:45 του βίντεο) ότι «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό,τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος», ξεκαθάρισε ο Θάνος Πλεύρης.