Ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα για «τσάντες με λεφτά» που κατέληγαν από το γραφείο του επιχειρηματία στον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ. Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σχεδόν 48 ώρες μετά τις αποκαλύψεις της γραμματέως Καλογρίτσα και 24 ώρες μετά τη δήλωση του ίδιου του κ. Καλογρίτσα ότι αν μηνυθεί θα αποκαλύψει και τα υπόλοιπα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Περιμένουμε να μας απαντήσει αν θα μηνύσει τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα και τον κ. Καλογρίτσα για τις τσάντες με τα εκατομμύρια που καταγγέλλεται ότι κατέληγαν στο κόμμα του μέσω του δικού του Τσουκάτου, κ. Παππά. Τελικά βαλίτσες υπήρχαν την περίοδο Νοβάρτις, αλλά μάλλον κατέληγαν στον ΣΥΡΙΖΑ».
- «Πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι»: Γιατί οι αγρότες κατεβάζουν τα τρακτέρ μέσα στο καλοκαίρι
- Τι ακριβώς εννοεί ο Έντι Ράμα με το «Δεν είμαι ο Νονός της Αλβανίας» ενώ μια χώρα φλέγεται;
- Δεν ξέρεις γερμανικά; Τα μπρατσάκια σου και σε άλλη παραλία - Η πλαζ που σου ζητά «πτυχίο»
- Οι Βρετανοί ζουν το ίδιο δράμα με εμάς και το σουβλάκι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.