Από την Πάτρα εστάλη ο φάκελος που έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και σήμανε συναγερμό στις Αρχές. Οπως αναφέρει το tempo24 μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως ο φάκελος με την σκόνη αγνώστου συστάσεως, που έφθασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, στην Αθήνα, στις 17 Ιανουαρίου, είχε ταχυδρομηθεί από τα ΕΛΤΑ της Πάτρας.
Συγκεκριμένα κατά την παραλαβή της αλληλογραφίας η ασφάλεια των γραφείων διαπίστωσε ότι υπήρχε και ένας φάκελος χωρίς αποστολέα. Οταν τον άνοιξαν, διαπίστωσαν ότι περιείχε μια λευκή σκόνη άγνωστης σύνθεσης. Ειδοποιήθηκε άμεσα η Κρατική Ασφάλεια που παρέλαβε τον φάκελο, το περιεχόμενο του οποίου έχει σταλεί για ανάλυση στο Χημείο του Κράτους.
Οι έρευνες των αστυνομικών που ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες τους οδήγησαν στην Πάτρα, καθώς ο φάκελος είχε ταχυδρομηθεί από τοπικό υποκατάστημα. Πλέον ερευνάται από κάμερες ασφαλείας, μήπως και εντοπιστεί το άτομο ή τα άτομα που έστειλαν τον φάκελο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
- Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Βάλτε υποψηφιότητα με την Καρυστιανού για να μπείτε στη Βουλή»
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Κακοκαιρία τριών ημερών από Σάββατο με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους: Πότε «χτυπά» την Αττική
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.