Μενού
vouli
Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Μετά από έξι μήνες συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει τώρα να αφήσει στο σκοτάδι και τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ», τονίζουν κοινοβουλευτικές πηγές από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Ορίζοντας τη συζήτηση της Τετάρτης και της Πέμπτης μέχρι τις 3 τα χαράματα και ολοκληρώνοντάς την άρον άρον το μεσημέρι της Παρασκευής για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, επιχειρούν να μην ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες για την εκτροπή που ενορχήστρωσε ο κ. Μητσοτάκης», σημειώνεται ακόμα.

Παράλληλα, οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Με αυτόν τον τρόπο όμως επιβεβαιώνουν ξανά την ενοχή τους και κάνουν τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν "είναι καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας" να μοιάζουν με το πιο σύντομο ανέκδοτο. Έντρομοι μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας, επιχειρούν την συσκότιση ακόμη και αυτή την ώρα. Ό,τι κι αν κάνουν το φως της αλήθειας νίκησε ήδη το σκοτάδι της συγκάλυψης».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, οι ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις ομιλίες τους μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (27/1), για να πραγματοποιηθεί στη συνέχεια η ψηφοφορία με το ηλεκτρονικό σύστημα επί της πρότασης δυσπιστίας.