Μενού
alexis-tsipras
Αλέξης Τσίπρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται σφόδρα στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή στάθηκαν, βάσει της ανακοίνωσης, οι τοποθετήσεις Κουμουτσάκου και Θεοχάρη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Η ανακοίνωση τιτλοφορείται «παρέλαση γελοιότητας από βουλευτές ΝΔ για να δικαιολογήσουν το «ναι» στο παρακράτος Μητσοτάκη – Η κατρακύλα και ο αυτοεξευτελισμός τους δεν έχει τέλος» κι αναφέρει τα εξής: 

«Χθες με την ψήφο τους 156 βουλευτές της ΝΔ μετέτρεψαν το σκάνδαλο Μητσοτάκη με τις παρακρατικές υποκλοπές σε σκάνδαλο της ΝΔ. 

Κατανοούμε την άβολη θέση τους, αφού άλλοι για την καρέκλα και άλλοι γιατί εκβιάζονται από τις παρακολουθήσεις, ψήφισαν υπέρ των υποκλοπών ακόμα και στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για τα δις των εξοπλιστικών.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τη σημερινή παρέλαση γελοιότητας, με δικαιολογίες όπως του κ. Κουμουτσάκου πως «δεν αποκλείεται οι παρακολουθήσεις αυτές για εθνική ασφάλεια να έγιναν για προστασία των παρακολουθουμένων» ή του κ. Θεοχάρη πως ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και υπουργούς, όπως ο Ζελένσκι, που τους παρακολουθούσε για διαφθορά και κατασκοπεία!

Οι βουλευτές της ΝΔ απλά επιβεβαιώνουν πως η κατρακύλα και ο αυτοεξευτελισμός τους δεν έχει τέλος»