Μενού
syriza
ΣΥΡΙΖΑ | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για "ολοκληρωτισμό" εκείνοι που επιχείρησαν με ολοκληρωτικό τρόπο να χειραγωγήσουν το σύνολο της δημόσιας ζωής του τόπου με τις υποκλοπές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος έκανε λόγο για εκβιασμό από τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την καταψήφιση της πρότασης μομφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το παραλήρημα του κ. Οικονόμου αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη μπροστά στο δημοκρατικό κύμα που θα τον σαρώσει σε λίγους μήνες στις εκλογές. Θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για "ολοκληρωτισμό" εκείνοι που επιχείρησαν με ολοκληρωτικό τρόπο να χειραγωγήσουν το σύνολο της δημόσιας ζωής του τόπου με τις υποκλοπές. 

Θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον προσανατολισμό της χώρας εκείνοι που την διέσυραν διεθνώς. Θέλει πολύ θράσος να μιλούν για τον Κοινοβουλευτισμό εκείνοι που δίνουν άδεια στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να κάνει συγκεντρώσεις ως "πολιτικό κόμμα". Εντέλει, θέλει πολύ θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για "τραμπισμό" εκείνοι που έχουν ξεπατικώσει τις μεθόδους Τραμπ για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης μέσω των προσωπικών δεδομένων.