Μενού
Voyltepsi
Σοφία Βούλτεψη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο «στίβος» για τις ερχόμενες εκλογές σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών έχει, ήδη ξεκινήσει, παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημη εξαγγελίες για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής τους. Χθες, Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στο Περιστέρι, όπου και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Τις εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μόνο Ανάσταση Νεκρών δεν υποσχέθηκε».

Ειδικότερα, μιλώντας στη naftemporiki.tv, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Δεν καταλαβαίνω αυτή η υπερβολή που οδηγεί; Αφού στην πράξη βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δε γίνονται αποδεκτά αυτά ως επιχειρήματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει εκλείψει εντελώς η φαντασία από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί επαναλαμβάνεται και όταν βρίσκεται μπροστά σε εκλογές, στριμωγμένος είτε με προβλήματα, είτε δεν τα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις, καταφεύγει σε ένα συγκεκριμένο τρίπτυχο: Πορεία στον λαό, χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα για προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να υπάρχουν, αλλά είναι του παρακράτους και οι υποσχέσεις, μόνο Ανάσταση Νεκρών δεν υποσχέθηκε, είναι πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη.

Απειλές της χώρας

Συνεχίζοντας, η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε: «Τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα, η χώρα τα τελευταία τριάμισι χρόνια έχει έρθει αντιμέτωπη με απειλές, τις οποίες δεν έχει αντιμετωπίσει καμία άλλη χώρα, γιατί εμείς έχουμε και πρόσθετα ζητήματα, όσον αφορά στις εθνικές απειλές και το μεταναστευτικό, για το οποίο δεν μπορούμε να μιλάμε για σκέτο μεταναστευτικό, γιατί εργαλοποιείται και έχει ενταχθεί σε πολεμική μηχανή. Άρα έχουμε πάρα πολλές απειλές, μαζί με τις παγκόσμιες, όπως ήταν η πανδημία και η ενέργεια, νομίζω ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι η χώρα κατάφερε να σταθεί όρθια», είπε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη για τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα.