Μενού
thanos-plevris
Θάνος Πλεύρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Χυδαία χαρακτηρίζει τόσο την επίθεση που έκανε ο Γιώργος Βαρεμένος στην Αννα Καραμανλή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής όσο και τη στάση του στη συνέχεια, προσπαθώντας να τη δικαιολογήσει, ο Θάνος Πλεύρης. Με μήνυμά του στα social media ο υπουργός Υγείας μιλά για απαράδεκτη στάση και επικαλείται τα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τα όσα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Η επίθεση του κ. Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή είναι απαράδεκτη και χυδαία. Εξίσου χυδαία και η στάση του μετά, που ουσιαστικά προσπαθεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση του. Δείτε τον...» έγραψε στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης συνεχίζοντας έτσι το κύμα καταδίκης στην πράξη του Γιώργου Βαρεμένου να επιτεθεί στην Αννα Καραμανλή και να της πάρει με τη βία τη φωτογραφία που κρατούσε στα χέρια του.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά το περιστατικό η Νέα Δημοκρατία με επίσημη ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση» και είχε το είχε συγκρίνει με αντίστοιχες πρακτικές από στελέχη της Χρυσής Αυγής. «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η ανακοίνωση του κόμματος.