Μενού
nea-dimokratia
Νέα Δημοκρατία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο», σημείωσε ο Χρήστος Σπίρτζης σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με τη Νέα Δημοκρατία να σημειώνει μεταξύ άλλων: «Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις». Παράλληλα, το κυβερνών κόμμα επιτίθεται και στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ. Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί "είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ». Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ. Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι"»! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: «Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την «πρώτη φορά».  

Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ. Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ». Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ. Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι! Με «το άγριο», πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία «μυρίζει»…».

Τα βίντεο με τις τοποθετήσεις των Χρήστου Σπίρτζη και Παύλου Πολάκη: