Μενού
spirtzis
Χρήστος Σπίρτζης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης έδωσε την πρώτη του απάντηση μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του η κυβέρνηση για την ατάκα «θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο» που είπε σε κομματική εκδήλωση. Ο κ. Σπίρτζης έγραψε στο Twitter:  «Αφού παρακολουθούν τις ανοιχτές κομματικές μας εκδηλώσεις για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και τις αναλύουν λέξη λέξη, επιτέλους ας απαντήσουν ποιοι συνεργάτες και ποιοι από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μιλούσαν με την Greek mafia» και συνέχισε με δεύτερο tweet: «Ας απαντήσουν γιατί δεν έστειλαν στη δικαιοσύνη τα στοιχεία πριν τις αποκαλύψεις. Ας απαντήσουν γιατί η ΕΛΑΣ τόσα χρόνια δεν μετέτρεψε τα πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ σε ανακριτικό υλικό».

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: «Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την «πρώτη φορά».  

Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ. Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί «είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ». Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ. Τσίπρας είναι «πιασμένοι» και κολλημένοι! Με «το άγριο», πιασμένους και κολλημένους, πολλή δημοκρατία «μυρίζει»…».