Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ δια μέσου του Νίκου Παππά, με αφορμή το κλείσιμο για κάποιες ώρες της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που χτυπάει τη χώρα από το πρωί.
Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει στη δήλωσή του:
«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί μία, από μέρες, αναμενόμενη κακοκαιρία. Για μια ακόμα χρονιά και ενώ το φαινόμενο εξελίσσεται με βάση τις προβλέψεις, ο κεντρικότερος οδικός άξονας κλείνει και η χώρα κόβεται στα δύο.
Οι αρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να απαντήσουν ποια προληπτικά μέτρα ελήφθησαν και γιατί δεν απέδωσαν, αν όντως δεν απέδωσαν. Δικαιολογίες, όπως η παλαιότερη του κ. Καραμανλή ότι η Εθνική Οδός έκλεισε λόγω «της αδυναμίας ορισμένων οδηγών να οδηγήσουν κάτω από τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες» κρίνονται από τώρα ως απαράδεκτες. Συστήνουμε σε όλες και σε όλους προσοχή κατά τις μετακινήσεις και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας»
- Ποιος είναι ο τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα
- Οι πρώτες προβλέψεις για τον καιρό του Πάσχα: Έρχονται χαμηλότερες θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις
- Όταν η Λόλα Νταϊφά έλεγε ότι είδε τα κλεμμένα της κοσμήματα σε εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη
- Η Γέφυρα του Μάγκα στον Πειραιά που χώριζε δύο κόσμους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.