Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στα social media. Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. «Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα» γράφει, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η ανάρτησή της:
«Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων. Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του. ΝΜ».
- Η επιχείρηση προσέγγισης Καραμανλή, ο Πολάκης που βλέπει ηγεσία και η αφύπνιση Μεϊμαράκη
- Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλει ο εργοδότης - Πώς θα το υπολογίσετε
- Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε»
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.