Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρέμβαση του στο Μεταναστευτικό στην άτυπη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες υπογράμμισε τη σημασία αντιμετώπισης των παράνομων δικτύων διακινητών, μνημονεύοντας το πρόσφατο τραγικό περιστατικό ανοικτά της Λέρου.
Επιπλέον, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμη ότι οι εθελοντικές επανεγκαταστάσεις δεν είναι αποτελεσματικές, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη μεγαλύτερης χρηματοδοτικής βοήθειας στις χώρες πρώτης γραμμής μέσω της παροχής ευελιξιών στα Ταμεία ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν για το Μεταναστευτικό και κονδύλια από τα Ταμεία Συνοχής.
- Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σηφάκης με την αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα - «Είναι αδερφή μου»
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Βέροια: Ζευγάρι έκανε «λαμπόγυαλο» υποκατάστημα ΔΥΠΑ επειδή καθυστέρησαν οι πληρωμές τους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.