Με ανάρτησή του στα social media, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης ζητά τη διαγραφή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη μετά τα όσα είπε σε κομματική εκδήλωση. Ο Κώστας Αρβανίτης υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ο ορισμός της Ακροδεξιάς», για να προσθέσει, παραθέτοντας παραληρηματικά επιχειρήματα: «Κοιτάξτε τι είπε ο Μητσοτάκης: Οι άριστοι. Δεν είναι μόνο ταξικό, είναι οι Άριοι! Κρύβεται πολύς φασισμός πίσω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων».
Ο κ. Πατέλης προσθέτει ένα ακόμα απόσπασμα από όσα είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Σήμερα να είναι μαζί τους και αύριο να είναι να σκοτώσει τους γκέι», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό. Σχολιάζοντας αυτό το σημείο της ομιλίας του Κ. Αρβανίτη, ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού γράφει στην ανάρτησή του: «Το κομματικό μίσος τροφοδοτεί την βία. Κάθε άνθρωπος σε θέση ευθύνης πρέπει να προάγει τον αλληλοσεβασμό. Ως μέλος μιας κοινότητας που έχει υποστεί διαχρονικά ρητορική μίσους, ζητώ την διαγραφή του».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.