Μενού
Erdogan
@NewsAboutTurke1
  • Α-
  • Α+

Παγκοσμίως ρεζίλι έγινε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η αιτία είναι η Μεράλ Ακσενέρ. Η πρόεδρος του «Καλού Κόμματος», εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος εκμεταλλεύεται ακόμα και τους θανάτους δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών του από τον φονικό διπλό σεισμό των 7,8 και 7,7 Ρίχτερ που έπληξε την ανατολική επικράτεια της χώρας του και τη Συρία.

Δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι σκοτώθηκαν στις χάρτινες πολυκατοικίες, κι εκατομμύρια έμειναν άστεγοι, όμως ο Τούρκος πρόεδρος δεν δίστασε να κάνει προπαγάνδα ακόμα κι επί πτωμάτων. Ο Ερντογάν, έστησε προεκλογικό πανηγύρι, στο οποίο φαίνεται να ρίχνει μπετά και σίδερα σε νεοαναγειρόμενο νοσοκομείο, κι όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για μία μακέτα σε ένα χωράφι στη μέση του πουθενά.

«Κυρία Μεράλ μην με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου»

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμοι, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» δήλωσε η Ακσενέρ. «Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!» ήταν η απειλή που εκστόμισε ο πρόεδρος της γείτονος στην πολιτική του αντίπαλο. 

«Εριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο, και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο» τόνισε ειρωνικά η Μεράλ Ακσενέρ. «Αν και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις εγώ προσωπικά μίλησα με τον υπουργό μου και μου είπε πως θα παρέμβει και θα το διορθώσει. Εμείς όταν λέμε πως κάτι θα το κάνουμε το ολοκληρώνουμε κυρία Μεράλ» απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, παραδεχόμενος το λάθος. 

«Εϊ κύριε Ερντογάν εσύ πρώτα να ασχοληθείς με τους γλείφτες που σε έβαλαν να παίξεις αυτό το θέατρο με την τελετή και αυτούς που δίπλα σου γεμίζουν τις τσέπες τους με μαϊμού τελετές θεμελίωσης έργων» ανταπάντησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος.