Ένα μικρό απρόοπτο με το μικρόφωνο είχε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα στο πλαίσιο της συναυλίας που διοργάνωσε η νεολαία του κόμματος για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ασκούσε έντονη κριτική, κατηγορώντας την πως κατάργησε «θεσμικά το οκτάωρο, μία εμβληματική κατάκτηση που έχουν χυθεί ποταμοί αίματος σε όλο τον κόσμο», υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με το μικρόφωνο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε να πτοείται και αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με χιούμορ. «Τι έγινε ρε παιδιά; Είπα τη λέξη Μητσοτάκης και έκλεισαν όλα», είπε αρχικά αστειευόμενος.
«Είπα τη λέξη την κακιά και έκλεισαν όλα, είπα κυβέρνηση Μητσοτάκη και έκλεισαν όλα», πρόσθεσε, παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας.
Μετά από λίγα λεπτά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα να αστειεύεται ξανά σημειώνοντας πως δεν θα ξαναπεί «κυβέρνηση Μητσοτάκη» και ότι στο εξής θα λέει «η κυβέρνηση του ακατονόμαστου».
«Σήμερα δεν θα λέμε κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα λέμε η κυβέρνηση του ακατονόμαστου, μην μας συμβεί και τίποτα άλλο έχουμε και συναυλία μετά, μην μας συμβεί τίποτα άλλο κρίμα είναι», είπε ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το απόσπασμα από το 8:25 του βίντεο:
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι γιατροί έψαχναν στην ΑΙ πώς θα τον επαναφέρουν – Τι αποκάλυψαν τα ψηφιακά αρχεία
- Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αυτοί πρέπει να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν ποτέ»
- Αλλαγή ώρας 2026: Νωρίτερα γυρίζουμε φέτος τα ρολόγια
- Άνοιξε η ψαλίδα στην τηλεθέαση: Ποιο «Στούντιο» κερδίζει τη μάχη και οι αλλαγές που έρχονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.