Τα social media, αποτελούν, πλέον, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η προεκλογική περίοδος αφού οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και οι υποψήφιοι των κομμάτων τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Ένας από αυτούς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δείχνει μια ιδιαίτερη... προτίμηση στο TikTok!
Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, ακριβώς για να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω, το πήγε... ένα βήμα παραπέρα αφού στον προσωπικό του λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα ανέβασε ένα βίντεο ιδιαίτερο αφού περιέχει στιγμιότυπα από τα όσα συμβαίνουν στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών όχι όμως μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω από αυτές!
«Σκέφτηκα να σας δείξω πώς είναι πραγματικά μία προεκλογική εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Τα ωραία, τα άσχημα, τα απρόοπτα, αυτό δηλαδή που αποκαλούμε backstage. Δεν έχει ξαναγίνει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το βρούμε», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral και συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές, reactions και σχόλια!
Ο πρωθυπουργός στο βίντεο ανέβασε στιγμιότυπα από στιγμές που είναι στο αυτοκίνητο και λέει πως «το ενδιαφέρον είναι στο σπρωξίδι», ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο βρίσκει λίγα λεπτά ξεκούρασης στο αεροπλάνο από το πολύ βαρύ πρόγραμμά του ή την ώρα που χαϊδεύει ένα σκυλάκι. Επιπλέον, ανέβασε και στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται να λέει: «Κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου. Γιατί κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου;».
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.