Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκρισή του στο Final-4 της Euroleague και θα είναι παρών στο Κάουνας στις 19 και 21 Μαΐου, μετά από τη νίκη του στο ΣΕΦ επί της Φενέρμπαχτσε. Το φαληρικό στάδιο ήταν κατάμεστο καθώς είχε ανακοινωθεί sold out από τις πρώτες ώρες που άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων με χιλιάδες φιλάθλους να «σπρώχνουν» την ομάδα στη νίκη-πρόκριση.
Ανάμεσά τους και ένας πρώην βουλευτής που διάλεξε μια... ιδιαίτερη μπλούζα για να πάει στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμμένο που, όπως ο ίδιος έδειξε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, φόρεσε μπλούζα που απεικόνιζε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως... Γιώργο Καραϊσκάκη!


- Ο άντρας που είχε έμμονη ιδέα με την ανήλικη Τζόντι Φόστερ έκανε κάτι απερίγραπτο
- Ferto: Αντέγραψε ο Akylas τον Τάσο Μπουγά; Η σύγκριση των δύο τραγουδιών
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.