Μενού
Rena Doyroy
Ρένα Δούρου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην ομόφωνη άρση της ασυλίας της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, προκειμένου να συνεχιστεί η δίκη για την εθνική τραγωδία στο Μάτι και να μην υπάρξει κίνδυνος παραγραφής προχώρησε η Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της άρσης ασυλίας, τα κόμματα προχώρησαν σε πολιτικές τοποθετήσεις, με την έμμεση αντιπαράθεση μεταξύ της κ. Δούρου και της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να ξεχωρίζει.

«Κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι έσπευσαννα με δείξουν ως ένοχη»

«Η τραγωδία θα είναι πάντα χαραγμένη στην ψυχή μου. Η οδύνη δεν παραγράφεται», είπε η Δούρου η οποία άφησε αιχμές στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως επιχείρησαν να διαμορφώσουν κλίμα ενοχής της. «Δυστυχώς κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα και αγνοώντας το ακριβές νομικό πλαίσιο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να με δείξουν ως ένοχη για την εθνική τραγωδία. Προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα ενοχής μου για την πολιτική αλλά και φυσική μου εξόντωση. Δεν το κατάφεραν. Σε αυτό το δυσώδες μιντιακό περιβάλλον οι πολίτες ψήφισαν την παράταξή μου με 35%», δήλωσε.

Μάλιστα, η κ. Δούρου εκτίμησε πως η απαλλαγή της στο ακροατήριο θα είναι η μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί με αξιοπρέπεια ως πολιτικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.