Το πρωί της Τετάρτη 20 Μαρτίου θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής «για την διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών και όλων των πτυχών που σχετίζονται με αυτό».
Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε η συνεδρίαση να αρχίσει στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης.
Η συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής θα διεξαχθεί σε τέσσερις κύκλους ομιλητών βουλευτών, κατά αναλογία της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων τους.
Συζήτηση για τα Τέμπη
Επιπλέον, το λόγο θα λάβουν όσοι πολιτικοί αρχηγοί θελήσουν να τοποθετηθούν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει υπουργός ο οποίος θα οριστεί. Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος συνολικά 41 βουλευτές.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.