Μενού
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας στη Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Δεν έχουμε εξηγήσει με θάρρος στην κοινή γνώμη το τι ακριβώς έχουμε κάνει για να πέσει φως σε αυτήν την υπόθεση», είπε αναφερόμενος στα Τέμπη το πρωί του Σαββάτου (22/2) ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ό,τι ζητήθηκε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να προχωρήσει η διαδικασία αυτή απρόσκοπτα, έχει συμβεί», τόνισε στο Mega.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να μας ζητήθηκε και να μην το κάναμε για να έρθουν όλα στο φως. Γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι υπάρχει συγκάλυψη; Γιατί δεν έχει ξεκινήσει η δίκη. Το ότι δεν έχει ξεκινήσει η δίκη δεν αφορά στην κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Γεωργιάδης: «Δύσκολη επικοινωνιακή διαχείριση»

«Η υπόθεση των Τεμπών ήταν από την αρχή μια πολύ δύσκολη για τους πολιτικούς υπόθεση. Εννοώ στην επικοινωνιακή τους διαχείριση. Για ποιον λόγο; Διότι πρέπει να πας να σταθείς απέναντι σε μία τραγωδία που μας πονάει όλους, δύσκολο, και πρέπει να αντιμετωπίσεις και συγγενείς οι οποίοι έχουν τον δίκαιο πόνο τους και την στεναχώρια τους και το πένθος τους και την οργή τους, όπου μπροστά σε αυτούς υποχωρείς αναγκαστικά», ισχυρίστηκε.

«Αυτό μας οδήγησε ως ΝΔ σε μια συμπεριφορά πάρα πολύ μαζεμένη. Ανθρώπινα μαζεμένη, λογικά μαζεμένη, έτσι έπρεπε να ήταν. Αυτό που δεν είχαμε υπολογίσει σε αυτήν μας την τακτική ήταν ότι απέναντί μας είχαμε ένα πολιτικό σύστημα το οποίο δεν ορρωδούσε προ ουδενός και δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό να αξιοποιήσει αυτήν οργή για πολιτικούς σκοπούς», υπογράμμισε ο υπουργός.

«Και έτσι σιγά σιγά η κοινή γνώμη εκλάμβανε τη δική μας συμπεριφορά ως ενοχή και τη δική τους συμπεριφορά ως υπεράσπιση της αλήθειας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Δεν μπορεί να υπάρξει συγκάλυψη»

«Στην πραγματικότητα, όχι μόνο δεν υπάρχει συγκάλυψη, δεν μπορεί να υπάρξει συγκάλυψη. Τόσο απλό είναι», συμπληρώνει.

«Φτάσαμε στο σημείο και έγινε ο θάνατος αυτού του παιδιού της εισαγγελέως στη Λάρισα και αναγκάστηκε η ιατροδικαστής να παραιτηθεί από τον εμετό, από τον οχετό, από τον βόθρο των σχολίων που έγραφαν εναντίον της. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε; Να αναγκάζονται να παραιτούνται οι θεσμοί από σιχαμάρα για αυτά που τους λένε;», τόνισε

«Αυτή είναι η θεωρία συνωμοσίας, μια γελοία θεωρία συνωμοσίας, πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Είναι και προσβλητική. Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;», είπε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...