Μενού
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό | (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
  • Α-
  • Α+

Τη χώρα μας επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη (7/12) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας. Πρώτη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τους δυο τους να προχωρούν σε κοινές δηλώσεις. Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν συναντήσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο της λογικής. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε πως σκοπός από εδώ πέρα είναι «να συζητήσουμε ποια βήματα μπορούμε να κάνουμε σε όλα τα θέματα. Οι προετοιμασίες έχουν γίνει από τους αρμόδιους υπουργούς. Βάζοντας τις απαραίτητες υπογραφές θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας». 

«Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα για το μέλλον των δύο πλευρών να μιλήσουμε βλέποντας το γεμάτο μέρος του ποτηριού», σημείωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε στα τουρκικά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις δηλώσεις.

Το πρόβλημα με το μικρόφωνο του μεταφραστή

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, υπήρξε και ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο του μεταφραστή των δηλώσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς το κρατούσε στο χέρι του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει «καθαρός» ήχος.

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 08:00' και μετά)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA