Μενού
Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιασάρ Γκιουλέρ
Συνάντηση Δένδια - Γκιουλέρ | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα (07/12) η συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Γιασάρ Γκιουλέρ, στο πλαίσιο της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας κάλεσε τον Έλληνα ομόλογό του, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, να επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές, επιβεβαιώνοντας εκ νέου τη λεγόμενη «διπλωματία των σεισμών».

Υπενθυμίζεται πως οι φονικοί σεισμοί σημειώθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βορειοδυτική Συρία, αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

Δένδιας: Η ατζέντα της συνάντησης με τον Γκιουλέρ

Η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Γιασάρ Γκιουλέρ έγινε στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, και έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Πριν τη συνάντηση, οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν μία «θερμή» χειραψία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά που τέθηκαν στο τραπέζι, ήταν η ανασκόπηση των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και η συνέχιση του κλίματος ηρεμίας στο Αιγαίο.

Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιασάρ Γκιουλέρ
Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιασάρ Γκιουλέρ | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιασάρ Γκιουλέρ
Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιασάρ Γκιουλέρ | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA