Στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα (07/12) η συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, Νίκου Δένδια και Γιασάρ Γκιουλέρ, στο πλαίσιο της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα.
Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας κάλεσε τον Έλληνα ομόλογό του, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, να επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές, επιβεβαιώνοντας εκ νέου τη λεγόμενη «διπλωματία των σεισμών».
Υπενθυμίζεται πως οι φονικοί σεισμοί σημειώθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βορειοδυτική Συρία, αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.
Δένδιας: Η ατζέντα της συνάντησης με τον Γκιουλέρ
Η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Γιασάρ Γκιουλέρ έγινε στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, και έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
Πριν τη συνάντηση, οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν μία «θερμή» χειραψία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά που τέθηκαν στο τραπέζι, ήταν η ανασκόπηση των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και η συνέχιση του κλίματος ηρεμίας στο Αιγαίο.


- Η πιο επική φωτογραφία από τους Metallica τελικά είναι fake
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
- Στην Ελλάδα η Τέιλορ Σουίφτ: Πλάνα από γαμήλιο πάρτι πασίγνωστου αθλητή στην Αθήνα
- Με μπλούζα «όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων» ο frontman των Gojira
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.