Μενού
triantopoulos
Χρήστος Τριαντόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος από το βήμα της Βουλής τόνισε την ανάγκη για σεβασμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους και εκφράζοντας τη θλίψη του για την «πολιτική εκμετάλλευση» της τραγωδίας, όπως χαρακτήρισε τα όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση για τα περί «συγκάλυψης».

Ο Υφυπουργός σημείωσε ότι όλα τα στοιχεία βρίσκονται στη δικαιοσύνη και ξεκαθάρισε ότι όλες οι ενέργειες που λήφθηκαν μετά το δυστύχημα καθορίστηκαν από τους αρμόδιους επιχειρησιακούς παράγοντες και ότι οι λεπτομέρειες έχουν απαντηθεί πλήρως από εκείνους που είχαν την υπηρεσιακή ευθύνη στο πεδίο, ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες, να εντοπιστούν τα θύματα, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Παράλληλα, τόνισε ότι παρουσία του στον τόπο του δυστυχήματος τις ημέρες μετά την τραγωδία, ήταν αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο των θεσμικών αρμοδιοτήτων του, ως Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με ευθύνη την κρατική αρωγή, τον συντονισμό της βοήθειας και τη στήριξη των συγγενών των θυμάτων και των τραυματιών.

Ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε επίσης ότι οι ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, καθώς όλες οι ενέργειες που έγιναν μετά το δυστύχημα καθορίστηκαν βάσει του Ειδικού Σχεδίου Ανθρώπινων Απωλειών από τους αρμόδιους επιχειρησιακούς παράγοντες. 

Ο κ. Τριαντόπουλος έκλεισε την ομιλία του επαναλαμβάνοντας τον απόλυτο σεβασμό του προς τους συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι όπως τόνισε «έχουν όλα τα δίκαια του κόσμου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA