Συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, φέρεται να ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.
Ο κ. Κακλαμάνης είπε πως σήμερα το μεσημέρι επικοινώνησε με τη Βουλή ένας δικηγόρος, ο οποίος φέρεται να ανέφερε πως εκπροσωπεί τη Μαρία Καρυστιανού και ότι η Πρόεδρος του Συλλόγου θέλει να τον συναντήσει παρουσία του νομικού της εκπροσώπου.
Η απάντηση Κακλαμάνη στην Καρυστιανού
Στη συνέχεια, η νομική σύμβουλος της Προεδρίας της Βουλής επικοινώνησε με τη δικηγόρο της κ. Καρυστιανού και είπε ότι ευχαρίστως να γίνει η συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο και πως πρέπει να σταλεί και επισήμως e-mail από την κ. Καρυστιανού, όπου θα διατυπώνεται το αίτημα.
Σύμφωνα με τον Νικήτα Κακλαμανη, η Μαρία Καρυστιανού απέστειλε e-mail στις 16:21 την Τετάρτη (26/2). Η Πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών φέρεται να ζήτησε συνάντηση την Πέμπτη (27/2) στις 11:00, επιμένοντας ότι είναι επιβεβλημένη η παρουσία και της δικηγόρου της.
Ο Πρόεδρος της Βουλής συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες δήλωσε πως απάντησε με e-mail στην Μ. Καρυστιανού. Της δηλωσε πως είναι ευπρόσδεκτη στο γραφείο του το Σάββατο ή την Κυριακή πρωί.
Επίσης, φέρεται να της είπε πως δεν αντιδικεί η Βουλή με κανέναν πολίτη και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έρθει με δικηγόρο.
«Η Βουλή δεν έχει κανένα νομικό ζήτημα με κανένα πολίτη. Η Μαρία Καρυστιανού ζητάει τη συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο» είπε ο κ. Κακλαμάνης.
Σημειώνεται πως μέχρι αργά το απόγευμα της Τετάρτης, δεν είχε οριστεί η ημέρα και ώρα της συνάντησης ούτε αν τελικά θα γίνει παρουσία δικηγόρων.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.