Μενού
Νίκος Ταχιάος
Ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, στη βόρεια Εύβοια. | Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
  • Α-
  • Α+

Αυτοψία στις περιοχές της βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Elias πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος. Στόχος του να διαπιστώσει τις επιπτώσεις της πρόσφατης κακοκαιρία στις υποδομές.

Σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Μαντουδίου, παρουσία του Δημάρχου  Γιώργου Τσαπουρνιώτη, ο Υφυπουργός Υποδομών ζήτησε αναλυτική λίστα με τα έργα που έχουν υποστεί ζημιές, προκειμένου να οργανωθεί ειδικό κλιμάκιο πολιτικών μηχανικών για εμπεριστατωμένη αυτοψία τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια, μετέβη στο Δήμο Ιστιαίας, όπου μαζί με τον Δήμαρχο, Γιάννη Κοντζιά, επισκέφθηκαν έργα υποδομής του δήμου.

O κ. Ταχιάος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη και τον διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Δημήτρη Αναγνώπουλο.

Νίκος Ταχιάος

«Βρεθήκαμε σήμερα στην πολύπαθη Εύβοια προκειμένου να διαπιστώσουμε από κοντά τις ζημιές που προκάλεσαν σε κρίσιμες υποδομές τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα του τελευταίου μήνα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα φροντίσουμε να ξεκινήσουν αμέσως έργα αποκατάστασης, ώστε το συντομότερο δυνατόν να επανέλθει η κανονικότητα στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Εύβοιας. Στόχος της Κυβέρνησης είναι να θωρακίσουμε τις υποδομές ώστε να είναι περισσότερο ανθεκτικές στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και ταυτόχρονα να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινής ζωής των πολιτών», δήλωσε ο Νίκος Ταχιάος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.