Ο Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτησή του, απαντά σε σχόλιο που δημοσιεύθηκε σχετικά με την αγορά περιουσιακού στοιχείου, δηλώνοντας ότι έχει λειτουργήσει με «απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες» ως «απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή».
Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας δηλώνει πως δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων ενώ τονίζει πως «πάλι απέτυχαν να βγάλουν λαβράκι».
Αναλυτικά η ανάρτηση Κικίλια:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.
Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.
Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή.
Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη τους».
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.