Μενού
Συνέντευξη Βασίλη Καρρά
«40 χρόνια Βασίλης Καρράς», συναυλία στο Θέατρο Πέτρας | EUROKINISSI / ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
  • Α-
  • Α+

Το ΚΚΕ εξέφρασε –με ανακοίνωσή του– τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες (24/12) σε ηλικία 70 ετών.

«Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ενός σπουδαίου και πηγαίου λαϊκού ερμηνευτή και τραγουδοποιού, που μας συντρόφευε πολλά χρόνια γράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία στο λαϊκό τραγούδι, το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και τους οικείους του» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε»

Με ανάρτηση στο Twitter αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά ο πρωθυπουργός. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έφυγε σήμερα (24/12) από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών.

«Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι πια ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε» έγραψε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter.

«Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA