Κατά του ΣΥΡΙΖΑ που προανήγγειλε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το «μπάζωμα των Τεμπών» στρέφονται κυβερνητικά στελέχη.
Όπως σχολιάζουν, «ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλει πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής κατά υπουργών και υφυπουργών για δικογραφία που δεν έχει έλθει ακόμη στη Βουλή και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί κανένα της στοιχείο.
Με απλά λόγια ήδη έχουν συντάξει στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορητήριο χωρίς να έχουν δει τη δικογραφία. Είναι λυπηρό που για μια ακόμη φορά η αξιωματική αντιπολίτευση εργαλειοποιει την τραγωδία στα τεμπη για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη».
Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρεται ότι «θα ζητήσει σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη αναφορικά με το "μπάζωμα των Τεμπών" αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας».
Ζητά ακόμη «από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να ανοίξουν το δρόμο στη δικαιοσύνη και να μην επιχειρήσουν να συγκαλύψουν για μία ακόμη φορά τις ευθύνες των υπουργών τους».
- Πεθαίνοντας στους χώρους δουλειάς: Η Βιολάντα, τα ελλιπή στοιχεία και τα «αόρατα» εργατικά ατυχήματα
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
- Φως στο Τούνελ: Βίντεο με τη Λόρα να αγοράζει εισιτήριο για Γερμανία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.